Search found 20 matches

by ronagel
Fri May 17, 2019 2:51 pm
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

Hi modesfan, thanks for the new version. Location Ramstein is running V20 now.

Best regards Roy
by ronagel
Mon May 13, 2019 9:29 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

That's good news modefan, thanks for your support !
by ronagel
Thu May 02, 2019 9:16 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

and another:

take a look at the callsigns of 90-0829 (shown callsign is from a RS Herk) and 58-0125 (shown callsign is from a SP F-16):
by ronagel
Thu May 02, 2019 9:08 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

Hi modesfan,

here's another proof of the issue from this morning, this time the website shows a wrong callsign of C-17 03-3125 (Jugs02 is a 52FW F-16):

Second screenshot shows the website, first screenshot shows the log in flight_tracks.csv
by ronagel
Tue Apr 30, 2019 10:12 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

again messing up the callsign in this case:
by ronagel
Tue Apr 30, 2019 9:55 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

Hi modesfan,

"aggressive" parameter is activated.

Regards
Roy
by ronagel
Wed Apr 24, 2019 6:31 am
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Re: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

Hi modesfan, 896462 / AE4D27 was in fact E-11A 11-9001 "Velcro04" approaching from the east and full stopped at Ramstein. 3950CA / AE1BF6 was in fact a Ramstein C-130J using callsign "Jump52" which is a common callsign used by the unit. Please find enclosed a screenshot from my basestation showing t...
by ronagel
Tue Apr 23, 2019 12:13 pm
Forum: Joining this site
Topic: Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile
Replies: 13
Views: 864

Missing logs on website (V19), wrong mode-s code in logfile

Dear modesfan, I'm running V19 for several days now without any problems with the script. But unfortunately I noticed that many logs from my client do not shown up on the website, so I assume they got lost during the transmission. I noticed this for several C-130s and SP F-16 and also for the E-11 t...
by ronagel
Wed Apr 17, 2019 3:05 pm
Forum: Joining this site
Topic: Java Error in V19
Replies: 2
Views: 215

Re: Java Error in V19

Hi modesfan,

the subdirectory was accidently missing, this of course caused the failure.

Thanks and best regards
Roy
by ronagel
Mon Apr 15, 2019 1:07 pm
Forum: Joining this site
Topic: Java Error in V19
Replies: 2
Views: 215

Java Error in V19

Dear modesfan, I'm not able to run V19 cause of some java problems on startup of the service: Error: A JNI error has occurred, please check your installation and try again Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/kohsuke/args4j/CmdLineException at java.lang.Class.getDeclaredMet...